Yale Doorman L3 Family Elektronisk dørlås Stål

5,549.00 kr

SKU: 8022500198828555 Category:

Yale Doorman L3 Family er en pakke med elektronisk dørlås som gjør det enkelt og trygt å låse opp døren med mobilen, nøkkelbrikker eller kode. Del ut midlertidige koder til gjester, og åpne døren til håndverkeren – direkte fra mobilen. Doorman L3 byr også på mulighet for automatisk låsing og innebygd dørklokke. Passer de fleste dører og er enkel å montere for den nevenyttige! Family-pakken inkluderer wifi-hub.

Specification: Yale Doorman L3 Family Elektronisk dørlås Stål

Merchant

Kjell & Co

Brand

Yale

Yale doorman l3

Yale Doorman har lenge vært den mest populære elektriske smartlåsen i norske hjem og nå har den kommet i en ny, forbedret utgave. Yale Doorman L3 har blant annet fått kompatibilitet med flere smarthjem systemer som Google Assistent og Apple SmartHome, samt en rekke teknologiske forbedringer på tidligere spesifikasjoner.

I tillegg til at L3 kan inkluderes i ulike smarthjem systemer har den også støtte for tjenester som Amazon Alexa, IFTTT, Philips Hue og AirBnB applikasjonen. Dette gjør at du kan sette opp låsen til å gjøre en rekke ulike ting som eksempelvis automatisk låse seg opp når mobilen din nærmer seg låsen. Dette gjør den ved å benytte en kombinasjon av posisjonering, WiFi og Bluetooth slik at den kan kartlegge når du nærmer deg døra.

Funksjonalitet og oppgraderinger

Den har flere nye funksjonaliteter som eksempelvis automatisk låsing med tidsintervall. Her kan du velge hvor mange minutter du ønsker det skal gå fra døren lukkes til Yale Doorman låser seg, men maksimal tidsintervall er 30 minutter. Dette kan komme godt med dersom du bare skal ut med søppel, eller hente avisen om morgenen.

L3 har også fått en innebygd ringeklokke som lenge har vært etterlyst i tidligere modeller. Denne vil være mulig å gjøre fra innsiden, men låsen vil også automatisk sende ut et varsel om at ringeklokken ringer til enheter som er tilknyttet Yale Access; Yales kontroll app for sine produkter. På denne måten kan du eksempelvis slippe inn håndverker, barna som har glemt nøkkel eller lignende ved at de ringer på når de står foran huset.

Montering og låskasse

Det har skjedd få endringer i montering av Yale Doormans nyeste generasjon og du erstatter fortsatt både dørvrider og sylinder med en komplett Yale Doorman. Dette gjør at den er relativt enkel å montere, samt enkel å sette opp etter eget ønske ved hjelp av Yale Connect appen. Ettersom låsekassen er digital benytter den omfattende AES- og TLS-kryptering.

Fordelen med at Yale Doorman kommer som en komplett løsning er at du får flere funksjonaliteter en tradisjonell låskasse ikke kan håndtere. Yale har blant flere integrerte sensorer som sørger for å gi beskjed dersom døren ikke er lukket skikkelig, samt om den er låst eller ulåst. Det er også flere innebygde sensorer som vil varsle dersom låsen oppfatter at noen forsøker tvinge den opp med makt.

Batteri og kompatibilitet

Ettersom Yale Doorman monteres direkte i døren er det ikke behov for å strekke strøm til låskassen. Den benytter seg av integrerte batterier, som i snitt har en batterilevetid på 9-12 måneder. Total levetid vil imidlertid ta utgangspunkt i hvor aktivt låsen brukes, samt hvordan klima den befinner seg i. Det har blitt meldt om problemer i ekstrem kulde der batteriet svikter uten at brukerne har fått varsel i forkant.

Når det gjelder kompatibilitet er Yale Doorman kompatibel med de fleste dører på markedet som følger skandinavisk standard. Låsekassen passer for dører som har en størrelse på mellom 40 – 88 mm tykkelse, samt vanlig vrider og sylinder. Det er derimot ikke mulig å montere Yale på doble dører med smalere kasse.

Yale Doorman L3 Family Elektronisk dørlås Stål
Yale Doorman L3 Family Elektronisk dørlås Stål

5,549.00 kr

prishunt.no
Logo