- 20%

Versace Dylan Blue EdT (50ml)

551.00 kr

SKU: 9322201340047894 Category:

Den nye duften fra Versace, Dylan Blue, er en skikkelig duftsensasjon. Sensuell og maskulin. I duftens friske toppnoter blandes bergamott og grapefrukt med akvatiske noter og fruktig fiken. I hjerte gir papyrustre, patchouli, svart pepper og fiolblader et sterkt maskulint preg til duften. I basen tilfører musk, tonkabønne og safran en dose av sensualitet.

Specification: Versace Dylan Blue EdT (50ml)

Merchant

Bangerhead

Brand

Versace

Versace Dylan blue

Versace Dylan Blue er en populær perfume som hører til Versace Pour Homme kolleksjonen. Den er fremstilt av den profilerte eksperten Alberto Morillas og ble først introdusert på markedet i 2016. I dag er den en av bestselgerne til motehuset og har raskt blitt en populær perfume over hele verden.

Produktet har en tydelig duft av Fougére som blandes med friske middelhavsnoter. Dette skaper en maskulin styrke og karisma som frister med svale sommernetter ved middelhavet. Noen av notene man finner i denne perfumen er trealtoge og varme noter av rav, kombinert med bergamott og grapefrukt for blanase og karakter.

Vi får også oppgitt snev av fiken, pepper, fiol, ambroxan, patsjuli, musk, tonkabønner, safran og røkelse som gjør Dylan Blue til en balansert, men fortsatt forførende maskulin duft. Alt dette får du i en klassisk og stilig flaske som preges av den ikoniske logoen til motehuset Versace.

Mottakelse

Når Dylan Blue først ble introdusert gjennomførte motehuset en rekke eksklusive reklamekampanjer. Dette har senere først til at Dylan blue har tatt sin plass blant ikoniske dufter fra det italienske motehuset. Den første reklamenfilmen for merket ble skutt av Brue Weber, og inkluderte en rekke anerkjente moteikoner som Gigi Hadid, Alan Jouban, Louis Solywoda, Filip Sjunnesson og Trevor Signorino.

Etterhvert har den blitt et fast inventar på parfymerier over hele verden, og den kan i dag kjøpes i en rekke ulike størrelser. Du får den ikoniske flasken i 30, 50, 100 og 200 ml Eau de Toilette, samt tilhørende aftershave lotion, deodorant og en Bath & Shower gel.

Bruk og assosiasjon

Når det kommer til førsteinntrykket av Dylan blue kan vi gå så langt som å kalle det moderne maskulinitet. Duften er både forførende og maskulin, samtiding som den har en sval balanse av behagelige krydder dufter bak seg. Dette har gjort den til en utmerket helårs perfume, selv om våre tanker raskt vandrer til middelhavet og en sommer på Eden Roc.

Etter noen forsøk på dufting kom vi raskt frem til konklusjonen at dette var en herreduft som egner seg like godt til sommerantrekk, som den gjør på en kveld ute i stram dress og slips. Det er dette maskuline, men fortsatt sjarmerende preget som virkelig setter spissen på Dylan Blue. Hvis vi skulle gjettet oss frem er vi ganske sikker på at det er nettopp slik James Bond lukter når han drar frem dressen for en elegant gala eller kveld på et lukseriøst casino.

Tilbehør og varianter

Dylan Blue fra Versace Frangrance kommer som vi tidligere nevnte i en rekke ulike størrelser. Her finner du reisestørrelser på 30, 50 og 100 ml, men også en større flaske på 200 ml som gjør seg best på badet hjemme. I tillegg har den flere tilhørende varianter som inkluderer en aftershave lotion, en stick deoderant og en bath & shower gel med den samme duften. Dette betyr at du kan få en komplett samling av denne elegante duften til bruk i din hverdagsrutine. Ved å kombinere de ulike produktene vil du også kunne forlenge duftens varighet og oppnå et mer langvarig resultat.

Versace Dylan Blue EdT (50ml)
Versace Dylan Blue EdT (50ml)

551.00 kr

prishunt.no
Logo