Sony WH-1000XM4 Trådløs hodetelefon

3,290.00 kr

SKU: 4178501167594217 Category:

Flott, trådløs lydkvalitet og uovertruffen støyreduksjon (ANC). Superkomfortabelt og sammenleggbart design.

Specification: Sony WH-1000XM4 Trådløs hodetelefon

Merchant

Hifiklubben

Brand

Sony

Sony wh 1000xm4

Sony har lenge vært den ubestridte kongen av støydemping når det gjelder hodetelefoner. Da er det bare passende at det er nettopp Sony som overtar tronen som den nye kongen av støydemping med sine sony wh 1000xm4 hodetelefoner. Denne varianten som bygger på tidligere bestselgere fra Sony har gjennomgått flere oppgradering, men mangler fortsatt noen punkter på lyd.

Sony wh 1000xm4 er uten tvil de beste hodetelefonene når det kommer til støydemping, men når det kommer til lyd finnes det flere hodetelefoner som er bedre rustet for premium kvalitet. De har også fjernet aptX-støtte fra hodetelefonene som gjorde at vi opplevde lydforsinkelse med en rekke ulike spill.

Funksjonaliteter

Her er det viktig å merke seg at selv om vi har hørt bedre lys kvalitet andre steder, er sony wh 1000xm4 uten tvil det beste du kan finne på støydemping. Hodetelefonene har en batteritid på 30 timer med ANC, eller opptil 38 timer uten. De har også en relativt rask ladetid der du kan lade de i 3 timer for fulladet kapasitet, eller bare 10 minutter for 5 timer spilletid.

De har også integrert stemmestyring slik at du slipper finne frem mobilen din hver gang du ønsker å gjøre enkle gjøremål. Hodetelefonene er støttet gjennom Sony Headphones applikasjonen og benytter seg av Bluetooth 5, samt en tradisjonell 3,5 mm analog utgang for tilkobling.

Design

Ved første øyekast kan det være vanskelig å skimte forskjellen i utseende mellom Sony wh 1000xm4 og forgjengeren 1000xm3. De er nemlig tilnærmet identiske, men det er noen mindre kosmetiske endringer som skiller dem fra hverandre. Blant annet er det flere knapper som har fått nye beskrivelser, og den lille NFC-logoen som pryder hodetelefonene har nå samme farge som bakgrunnen.

Vi må virkelig gå detaljert inn på konstruksjonen for å finne de ulikhetene som skiller de to generasjonene med hodetelefon. Blant annet er skjøtene mellom klokker og opphengt mindre på siste generasjon, samt de har økt størrelsen på putene ørlite. På komfort derimot var det enklere å se en forskjell på de to variantene. Putene har nemlig blitt både tykkere og mykere, samt designet har blitt smalere. Dette bidrar til bedre komfort på øret, samt at hodetelefonene oppleves som lette å ha på seg. Her har forsåvidt Sony promotert at den siste generasjonen er lettere enn forrige, og det har de helt rett til. Det er nemlig 1 gram forskjell i vekten på denne generasjonen og forgjengeren som forsåvidt også var svært behagelig og lett på øret.

Tekniske utbedringer

Selv om vi kan si lite om endringene på det rent utseendemessige har det foregått noen tekniske forbedringer bak kullisene. Blant annet har de oppgradert til Bluetooth 5 som nå gjør det mulig å koble til to enheter samtidig. Dette gjør at du kan ha den koblet til både PC og mobil samtidig uten at du trenger å styre med til- og frakobling hver gang du trenger lyd på den andre enheten. Dette kom spesielt godt med i dagens hjemmekontor verden der vi foretrekker å bruke hodetelefonene både til videomøter på PC og for å svare på telefonen.

Sony WH-1000XM4 Trådløs hodetelefon
Sony WH-1000XM4 Trådløs hodetelefon

3,290.00 kr

prishunt.no
Logo