RoboRock S7 White

4,979.00 kr

SKU: 8783602109834353 Category:

Roborock hvit støvsuger S7 Ny innovativ teknologi
Roborock S7 innleder en ny æra for robotstøvsugere og robotmopper. Roborocks nyeste innovative teknologier gjør det enklere enn noen gang å rengjøre hjemmet ditt. S7 har flere innovative funksjoner som forbedrer rengjøringen: Sonic mopp-teknologi holder gulvene dine skinnende rene selv når skitten har tørket, en avansert flytende børste laget utelukkende av gummi som betyr mindre rot, og automatisk funksjon som løfter moppen slik at rengjøringsroboten kan gå mellom tepper og andre overflater på en jevn måte
Kraftig sugesystem
Til tross for alle de nye funksjonene har robotstøvsugeren den samme kraften og påliteligheten som har gjort Roborock til en ledende aktør på det globale markedet. S7 har den kraftigste versjonen av Roborocks anerkjente HyperForce-sugesystem, som gir 2500 Pa sugekraft og drives av et 5200 mAh litium-ion-batteri. Dette gir S7 opptil 180 minutters rengjøring uten pause takket være en ekstra stor 470 ml støvbeholder og en 300 ml vanntank.
Neste generasjons børstedesign
En viktig oppgradering for S7 er at den har en børste som er helt laget av gummi. Børsten er mer holdbar og gir jevnere rengjøring samtidig som den reduserer risikoen for hårfloker. Børsten bidrar til å trekke ut smuss dypt under overflaten samtidig som den er skånsom mot parkett og andre gulvflater. Den nye gummibørsten har også en flytende konstruksjon slik at den tilpasser seg alle overflater, også ujevne overflater, og kan absorbere støv fra alle hjørner og kriker i hjemmet ditt.
Sonisk moppeteknikk
Ny sonic mop-teknologi gjør det mulig å moppe gulvene mer nøyaktig enn noen gang, samt suge opp smuss og leire som har tørket, noe andre robotstøvsugere ikke klarer. Den nye soniske moppfunksjonen gjør det mulig for S7 å moppe gulvene med 3000 o/min (med en frekvens på opptil 50 Hz, som er innenfor det «soniske» området som gir teknologien navnet). Det betyr at rengjøringsroboten gir deg skinnende rene gulv og at du aldri trenger å gå tilbake med en våt klut for å moppe steder som robotmoppen ikke klarte. Den intelligente moppen løfter seg når roboten kjenner et teppe (det er hevet 5 mm, noe som betyr at det passer for tepper opp til 4 mm høye), og stopper dermed automatisk moppfunksjonen og går over til et mer intensivt støvsugeprogram som er egnet for overflaten. Moppen løftes også automatisk når den kommer tilbake til dokkingstasjonen, noe som hindrer vannstriper på gulvet og gjør at du ikke trenger plastmatte. Moppen har et konstant trykk på nesten 600 gram, noe som gjør at den kan rengjøre hele hjemmet ditt grundig og jevnt. Samlet gir dette 4 ganger bedre rengjøring enn tidligere standarder.
Intelligent kartlegging, intelligent mopping
Nye sensorer og oppgradert teknologi gir S7 bedre kartleggingsevne enn alle tidligere rengjøringsroboter. Med sine ultralydsensorer kan S7 automatisk oppdage overflater med tepper på en veldig presis måte og legge dem direkte til kartet, noe som gjør det enklere enn noen gang å kontrollere nøyaktig hvordan den håndterer forskjellige overflater. Denne funksjonen brukes sammen med PreciSense LiDAR navigasjonssystemet, som har gjort Roborock til et velkjent merke. Disse sensorene leser av omgivelsene og bruker adaptive algoritmer som oppdager hindringer som møbler, tepper, kanter, vegger osv. Resultatet er et detaljert kart over huset ditt som dekker opptil fire nivåer.
Full kontroll
S7 har enda mer avansert kartlegging med forbudssoner, soner som ikke må være moped og usynlige virtuelle vegger. Du kan justere sugekraften, den soniske vibrasjonsstyrken, vannstrømmen (inkludert en ekstra intensiv moppinnstilling for områder som er vanskelige å rengjøre) og andre funksjoner for hvert rom i huset ditt. Det er også en avansert planleggingsfunksjon som lar deg planlegge rengjøring av forskjellige rom i huset til forskjellige tider på dagen. Du kan passe på at roboten ikke vasker soverommet om natten eller kjøkkenet når du spiser. Du kan bruke disse funksjonene for å sørge for at S7 renser hvor du vil, når du vil. S7 kan synkroniseres fullt ut med stemmeassistenter som Amazon Alexa, Google Home og Siri Shortcuts, slik at du kan fortelle den hvor den skal rengjøre og deretter gjøre noe annet med tiden din. Det er også en barnesikring som hindrer barn i å starte roboten eller endre innstillingene uten at du vet det. Du har full kontroll uansett hva som skjer.

Specification: RoboRock S7 White

Merchant

Elon

Brand

Roborock

Roborock s7

Roborock S7 har av flere medier blitt kåret til den beste robotstøvsugeren på markedet. Dette er takket være en rekke ulike funksjonaliteter og en applikasjons om gir svært enkel betjening av roboten. I dag har vi derfor sett nærmere på Roborock S7 og hva denne populære støvsugeren kan by på som en del av ditt smarthjem.

Noe av det første vi la merke til er at Roborock S7 har en imponerende batteritid. Tidligere modeller vi har testet har gjerne mellom 60-120 minutter drifstid, mens S7 kan by på opptil 180 minutter drift. Her er det imidlertid viktig å legge merke til at det kommer an på hvordan underlag maskinen skal jobbe på. Dersom du har mye tepper og krevende underlag vil dette redusere driftstiden på din robotstøvsuger.

Funksjonalitet og betjening

Når det kommer til robotstøvsugere og annet smarthjem utstyr er styring et viktig punkt for den helhetlige opplevelsen. Vi har mistet telling på hvor mange ganger vi har slått med robotstøvsugere som ikke responderer på det vi ber den om. Dette slapp vi heldigvis med Roborock S7 som kommer med Roborock sin Mi home-applikasjon.

Denne er svært enkel å bruke til styring av roboten, samt stille inn de ulike funksjonalitetene til S7. Her fikk vi testet oppsett av laserkartlegging, virtuelle vegger og innstilling av rutinemessig rengjøring. Applikasjonen er tilgjengelig for både iOS og Android.

Prestasjoner

Tidligere roboter i S-serien til Roborock har tilbudt både vasking og støvsuging, men vi var ikke spesielt imponert over pretasjonen deres. Dette har imidlertid endret seg med S7. Roboten har blitt utstyrt med en ny mopp på baksiden av roboten som benytter seg av sonisk vasking.Dette forklarer produsenten som en teknikk der moppen vibrerer med en frekvens på 50 Hz . Med andre ord mopper den ikke lenger gulvet, men den skrubber det ved hjelp av høyfrekvens vibrasjoner.

Her har maskinen blitt testet på både saft og kaffesøl med et utmerket resultat. Imidlertid er det verdt å merke seg at den ikke er like godt egnet på tyktflytende veske og matrester. Med andre ord vil moppen være utmerket på en rekke områder, men kanskje ikke på kjøkkenet.

Hardware

Et høydepunkt med Roborock S7 er den nye dokkingstasjonen som du kan kjøpe med roboten. Tidligere dokkingstasjoner vi har testet har nemlig krevd at man benytter støvsugerpose i stasjonen, men det slipper man med Roborock S7. Du kan fortsatt benytte en støvsugerpose dersom du ønsker dette, men på denne nyeste utgaven kan du i det minste velge selv.

Vi valgte å la den kjøre uten støvsugerpose og det relativt enkelt å tømme beholderen når den nærmet seg full. På denne måten kan du spare noen hundrelapper i støvsugerposer på en jobb som tar noen få sekunder å gjennomføre selv. Den nye børsten til støvsugeren har blitt testet positivt både på harde tregulv og områder med teppe. Vi ble faktisk overrasket over hvor godt den håndterte brødsmuler og annet smuss på stueteppet ved dyprengjøring av hele teppeflaten. Det eneste negative er at den bråker betraktelig mye mer når den støvsuger på teppe, så det kan være lurt å vente til man har reist på jobb og skole.

RoboRock S7 White
RoboRock S7 White

4,979.00 kr

prishunt.no
Logo