Philips SpeedPro Max XC7041 – Støvsuger – pinne/håndholdt (2-i-1) – uten pose – uten kabel – beluga silver

8,576.00 kr

SKU: 5300800217129688 Category:

Specification: Philips SpeedPro Max XC7041 – Støvsuger – pinne/håndholdt (2-i-1) – uten pose – uten kabel – beluga silver

Merchant

Computersalg

Brand

Philips

Philips Speedpro max aqua

Den nyeste modellen i Philips sin SpeedPro Max Aqua serie ble nylig lansert, men det tok oss litt tid å finne forskjellen på denne modellen og forgjengeren XC8149. Dette kan være verdt å merke seg når man ser på prisforskjeller mellom de to modellene. Når vi tok en nøye sammenligning var det kun hovedmunnstykket som er anerledes mellom de to modellene.

Det er verdt å merke seg at det har foregått stor innovajson på både robotstøvsugere og trådløse støvsugere de siste årene. I dag er det Philips og Dyson som er de dominerende aktørene på sistnevnte marked. Selv om det er en rekke likheter i funksjonaliteten mellom de to konkurrentene, har Philips med sin SpeedPro Max Aqua en del funksjonaliteter som ikke Dyson tilbyr.

Her får du blant annet en integrert mopp og muligheten til å gjennomføre en enkel støvsuging og vask av gulvet samtidig. I tillegg kan du velge mellom tre ulike styrker av sugeevne som gjør at du kan tilpasse støvsugeren til ulike underlag. Eksempelvis vil det kreve mindre styrke å støvsuge et tregulv sammenlignet med gulv belagt med tepper.

Funksjonalitet

Når det kommer til batteritid kan Philips friste med inntil 80 minutter, sammenlignet med de 60 som Dyson sine maskiner byr på. Imidlertid er det verdt å merke seg at dette er dersom man bruker den svakeste sugestyrken på støvsugeren. Dersom du benytter deg av full kraft må du beregne rundt en tredel av dette i drifstid, noe som gjør at den havner bak Dyson på batteritid.

Støymessig er det lite å si på SpeedPro Max Aqua. Den ligger på rundt 80 desibel maksimalt som er helt i tråd med øvrige støvsugere på markedet. Dette er verken høyt eller lavt, men som forventet av en premium støvsuger. Når vi først hadde brukt støvsugeren en stund må den hvile en god stund – den har faktisk en ladetid på hele 4-5 timer dersom du har brukt opp batteriet 100%, noe vi regnet som relativt lang tid til å være en håndholdt støvsuger.

Brukervennlighet

Noe Philips ligger foran sine konkurrenter på er brukervennlighet. Håndtaket til Philips Speedpro Max Aqua er strategisk plassert slik at det er enklere å støvsuge på vanskelig plasser. Det lange håndtaket gjør at man enkelt kan legge støvsugere flatere enn konkurrenten og dermed komme godt til selv under sofaer, stoler og bord uten at man må krype rundt. Den har også flere ledd som gjør at den enkelt beveger seg mellom ulike hindringer og på trangere plasser på gulvet.

Et annet stort pluss med Philips sin nye modell er at man slipper den irriterende knappen som flere konkurrenter benytter. Den nyeste modellen i SpeedPro serien har nemlig en effektiv av/på bryter som sørger for at du slipper holde inne knappen mens du støvsuger. Her kan konkurrentene lære noe nyttig for det gir en helt annen opplevlese enn andre håndholdte maskiner vi har testet. Imidlertid gjør dette at man til stadighet må skru av og på maskinen, noe vi mistenker at kan tære på batteriet langsiktig.

Philips SpeedPro Max XC7041 – Støvsuger – pinne/håndholdt (2-i-1) – uten pose – uten kabel – beluga silver
Philips SpeedPro Max XC7041 – Støvsuger – pinne/håndholdt (2-i-1) – uten pose – uten kabel – beluga silver

8,576.00 kr

prishunt.no
Logo