bbhugme Pute, Dusty Blue

1,495.00 kr

SKU: 4735700387774877 Category:

BBhugme

Amming kan fort slite på rygg, skuldrene og nakken over tid. Derfor er det viktig med en ammepute som gir god avlastning på hele kroppen. BBhugme er en ammepute som ivaretar velvære til både mor og barnet under mating. Noe av det som har gjort BBhugme til en svært populær ammepute er at den kan benyttes gjennom hele graviditeten, samt til amming etter at barnet er født.

Utviklet av tre norske kiropraktorer er dette en ammepute som tar komfort og korrekt avlastning på høyeste alvor. Dette gjør den ved å ha et høyere fokus på bekken, rygg, knær og ankler enn det andre puter vi har testet har klart å oppnå.

Tekstil og fyll

Denne norske ammeputen har raskt blitt en favoritt for både mor og barn over hele Norge. Den er utformet med Oeko-Tex ® sertifiserte materialer, noe som betyr at den er fri for skadelige stoffer og helt trygg for sensitiv barnehud. Det praktiske fyllet gjør at du kan benytte den som en støttepute under hele graviditeten, for deretter å bruke den som en ammepute etter fødselen.

Puten er fylt med EPS-perler som enkelt former seg etter kroppen din. Det er nettopp denne ergonomiske egenskapen som gjør at puten raskt har blitt en favoritt for gravide kvinner over hele Norge. Materialet er helt luktfritt og benytter BPA-fri silisiumstein som barnet trygt kan benytte som et leketøy.

Utforming og funksjonalitet

Når det kommer til utforming kan du selv tilpasse puten etter eget behov. Du kan blant annet bestemme hvor hard den skal være ved å justere lengden, og dermed sentrere EPS-perlene mer i midten av puten. Dette gjør du enkelt ved å justere silikonenderne på hver side av puten. På denne måten kan du enkelt justere fastheten på puten slik at du oppnår ønsket støtte på de nødvendige stedene.

Dette var en pute som raskt falt i smak både hos mor og barn, samt er enkel å ta med seg på tur. Den kommer nemlig med en inkludert merket oppbevaringspose som gjør det enkelt å pakke den med seg uten at den blir skitten. Når det gjelder utforming finnes den i fem ulike farger slik at du kan velge mellom rosa, grå, blå, grønn og Eucalyptus.

Inkludert i pakken

Sammenlignet med andre ammeputer får du alt du måtte trenge i eksen til en BBhugme. Inkludert i pakken kommer det nemlig én pute, ett trekk, to silikonender og en merket opbevaringspose med en nøytral logo på forsiden. Alt du trenger å gjøre er å velge hvordan fasthet og lengde du ønsker på din pute, noe som kommer godt med etterhvert som magen vokser og du vil trenge ulik grad av støtte for å oppnå ønsket komfort og velfære.

Når barnet er født kan du utvide puten igjen slik at den kan formes rundt livet og fungere som en vugge for barnet. Dette gjør det mulig å hvile barnet på puten som raskt former seg etter kroppen på den lille ved hjelp av praktiske EPS-perler i fyllet av puten din.

bbhugme gravid- og ammepute støtter og vokser med deg og babyen din under graviditet, amming og kvalitetstid. Puten er designet og utviklet av tre norske, kvinnelige kiropraktorer og entreprenører, som er spesialisert innom muskel- og skjelettproblemer hos barn og gravide. Under graviditeten fungerer bbhugme som en myk kroppstøtte, som hjelper til med å avlaste de mest kritiske områdene som mage, bekken, korsrygg, knær og ankler. Puten er utrolig fin å bruke i sengen, i sofaen eller sittende for eksempel ved et skrivebord. Med sitt fine og stilrene design passer den inn i alle hjem. Ved bruk som ammepute gir bbhugme støtte og komfort til både deg og babyen din. Plasser puten behagelig rundt kroppen din, slik at du føler at ryggen og skuldrene dine er i en behagelig, støttende posisjon, samtidig som babyen din har en myk, komfortabel plass å ligge på. Takket være putens naturlige, myke og miljøvennlige materiale former den seg enkelt etter kroppen, og får deg til å slappe av bedre i nakke og skuldre, samtidig som babyen din ligger trygt og godt under ammetiden. Under ammingen kan bbhugme enkelt og sikkert knytes rundt kroppen for å beskytte barnet fra å skli, og forårsake unødvendige påfristinger og spenninger i nakke og skuldre. Puten er ergonomisk tilpasset for å passe alle ulike kroppstyper. Amme tvillinger er ikke noe problem, da det er plass til begge barna på bbhugme.- Ergonomisk tilpasset for graviditet og amming- Testet av mødre og terapeuter som jobber med gravide og barn, med enorm positiv tilbakemelding- Trekk i Oeko-Tex-sertifisert 95 % bomull og 5 % elastan – BPA-frie ender i silikon som kan brukes som biteringer- Fylt med ESP-kuler med antibakterielle- og antisopp-egenskaper- Avtakbart trekk som kan vaskes i maskin ved 40 grader, og innerpute som kan håndvaskens- Medfølgende praktiske veske- Puten er 150 cm lang, og har en diameter på 20 cm.

Specification: bbhugme Pute, Dusty Blue

Merchant

Jollyroom

Brand

bbhugme

bbhugme Pute, Dusty Blue
bbhugme Pute, Dusty Blue

1,495.00 kr

prishunt.no
Logo