Apple Watch Series 7 45 mm GPS – Midnatt

4,890.00 kr

SKU: 8022500202342789 Category:

Vår hittil største, mest avanserte Retina-skjerm som alltid er på, gjør alt på Apple Watch Series 7 enda større og bedre. Series 7 er vår mest solide Apple Watch noensinne, nå med enda mer støtsikkert glass på forsiden. Avanserte funksjoner gjør det mulig å måle oksygenmetningen i blodet, ta et EKG når som helst og bruke apper for mindfulness og søvnsporing. Den registrerer og måler også flere titalls treningsformer, blant annet de nye treningsøktene tai chi og pilates.

Specification: Apple Watch Series 7 45 mm GPS – Midnatt

Merchant

Kjell & Co

Brand

Apple

Apple Watch 7 Test

Utviklingen av smartklokker har foregått i et forrykende tempo og Apple sine klokker har lenge vært standardsettere for hvordan funksjonelle smartklokker skal være. Imidlertid fører de hyppige lanseringene av nye produkter til at vi noen ganger må myse for å se hvilken innovasjon som egentlig erstatter den forrige generasjonen.

Apple Watch Series 7 er på ingen måte en dårlig smartklokke, men sammenlignet med forrige generasjon er det lite nytt å bli begeistret over. Skal vi se nærmere på noen av de endringene som har skjedd siden forrige generasjon kan Apple vise til litt større urkasse, en ny lader (USB-C) og en skjerm i verdensklasse.

Ytelse og størrelse

Noe av det første vi la merke til når vi skulle sammenligne den nye generasjonen med forgjengeren sin var at urkassen har blitt litt større. Her snakker vi ikke om enorme endringer i størrelse, men nok til at skjermen får et nytt utseende. Man får plass til langt mer på den nye skjermen sammenlignet med tidligere generasjoner, men det kan også være en ting å tenke på ettersom mange allerede finner Apple klokker relativt store av størrelse.

Det har heller ikke skjedd noe særlig på batterifronten og Apple Watch Series 7 har en batteritid på 18 timer, som er langt fra den beste på markedet. Her hadde vi håpet på en forbedring da mange opplever at klokkene går tom for batteri i hektiske perioder. På en langt mer positiv nytt knyttet til lading har Apple endelig inkludert en ny lader for sin Apple Watch som benytter USB C isteden for den tidligere magnetiske laderen.

Dette er en god nyhet for deg som har kofferten full av Apple dingser ved at du nå slipper unna med én mindre lader på tur. Vi tør påstå at dette er en av de mest betydelige oppgraderingene som har kommet med Series 7 modellene.

Funksjonalitet og tilbehør

Når det kommer til funksjonalitet har Watch Series 7 det nye Watch OS 8 som utgangspunkt. Her er det heller ingen store revolusjonerende endringer fra tidligere, men klokken har fått bedre fallregistering og et par nyttige utbedringer når det kommer til sporing av treningsøkter. Den nye USB C-tilkoblingen gjør også at ladetiden på klokken reduseres, og du kan gå fra 0 til 80 prosent oppladet på drøye 45 minutter. Dette gjør at du raskt og enkelt kan lade opp klokken din dersom den går tom.

Det er også verdt å kjenne til den integrerte hurtigladingen som gjør at 8 minutter opplading av klokken vil være tilstrekkelig for 8 timer med søvnovervåking. Dette betyr at du enkelt kan la klokken ligge på lading mens du gjennonfører kveldsrutinen din og deretter er den klar for hele natten.

For vår del virker det som dette kan ha utradert noe av problemene med den dårlige batteritiden som Apple Watch Series lenge har blitt plaget med. Dersom man legger inn noen “ladesprinter” underveis i hverdagen vil man slippe at klokken ligger på lading i timevis, og alltid ha nok strøm til å ta fatt på hverdagen.

Apple Watch Series 7 45 mm GPS – Midnatt
Apple Watch Series 7 45 mm GPS – Midnatt

4,890.00 kr

prishunt.no
Logo