Apple AirTag 1-pk.

349.00 kr

SKU: 8022500202676086 Category:

AirTag. Hold styr på nøklene, lommeboken, bagasjen, ryggsekken og mer i Hvorer?-appen. Spill av en lyd på den innebygde høyttaleren, eller si “Hei, Siri. Hvor er gymbagen min? “. Med utvalgte iPhone-modeller kan Presisjonssøk lede deg rett til en AirTag i nærheten. Hvis den er lenger unna, kan flere hundre millioner Apple-enheter i Hvorer?-nettverket hjelpe deg med å lokalisere den. Og alt er anonymt og kryptert av personvernshensyn. Nøkkelring kjøpes separat.

Specification: Apple AirTag 1-pk.

Merchant

Kjell & Co

Brand

Apple

Apple Airtag

Når Apple lanserer nye produkter ligger det gjerne årevis med forskning og utvikling bak hvert eneste produkt. Dette resulterer i brukervennlig design, kompakte løsninger og et stilig utseende. Airtag er en sporingsbrikke som er knyttet til det øvrige Apple økosystemet ved hjelp av deres egen patenterte sporingsteknologi.

Dette betyr at du kan bruke Hvor er?-appen som følger med din iPhone 11 eller nyere modell. Imidlertid er Airtag i kjent apple stil relativt kostbart og kommer med noen begrensninger som vi helst skulle vært foruten.

Design

Når det kommer til design og brukevennlighet er det lite som kan måle seg med Airtag. Den er på størrelse med en tyvekroning og er fremstilt i rustfritt stål. Et integret CR2032 batteri sørger for god batteritid og sjeldent behov for å lade den opp igjen til tross for både kulde og aktiv sporing.

Et lite minus er at selve brikken er helt fri for festemekanismer. Du vil derfor måtte kjøpe en nøkkelring eller annet som er tilpasset en Airtag dersom du ønsker å bruke den på nøkkelknipe. Tatt den kompakte størrelsen i betraktning vil den enkelt passe i en jakkelomme, veske, lommebok eller ryggsekk uten at du trenger noen form for festemekanisme på den. Skjul den i en innerlomme så har du full kontroll på hvor utstyret befinner seg.

Funksjonalitet og ytelse

På ytelse har ikke Apple spesifisert Bluetooth-rekkevidden til Airtags, men det er antatt at den støtter standarden for Bluetooth 5.0 teknologi. Dette betyr at den har en rekkevidde på omtrent 240 meter. Noe av det som gjør Apple produkter så funksjonelle er at de oftest er utrolig enkle å sette opp. Det samme gjaldt med Airtag som vi på få sekunder hadde koblet til vår iPhone og kunne begynne sporing av.

Noe av det mest praktiske med Airtag er at den øyeblikkelig blir gjenkjent av din iPhone og vil automatisk knyttes til listen over dine enheter på AppleID. Når den først er lagt til kan du velge en rekke funksjonaliteter som sporing, avspilling av lyd og presisjonssøk av brikkens lokasjon. Av disse funksjonene var det distansemålet vi satt mest pris på. Selv om vi viste hvor vi hadde lagt fra oss vesken med nøklene i ga Airtag et svært presist resultat på hvor de befant seg når vi beveget oss rundt i huset.

Allikevel er det noe som er viktig å merke seg når du skal benytte din Airtag. Det er at de benytter seg av Bluetooth teknologi og kan dermed bli påvirket av omgivelsene. Vi forsøkte å plassere en Airtag i kjelleren av et hus med dobbelt lag med mur, ble vi bedt om å gå til en mer egnet plass. Dette er samme forstyrrelsen av bølgelengde som man gjerne kan oppleve med trådløse hodetelefoner, smarthjem systemer og ligende systemer som er avhengige av Bluetooth for å koble seg til ulike enheter.

Dette kan være lurt å kjenne til dersom man benytter Airtag til ulikt utstyr på byggeplasser eller større kontorbygg der infrastruktur kan forstyrre signalstyrken til enheten din.

Apple AirTag 1-pk.
Apple AirTag 1-pk.

349.00 kr

prishunt.no
Logo