AirPods Pro

2,990.00 kr

SKU: 7799600194086088 Category:

Specification: AirPods Pro

Merchant

ice

Brand

Apple

Apple Airpods Pro Test & Prissammenligning

Når Apple introduserte den nyeste generasjonen Airpods var det mye som minnet om det tradisjonelle designet og funksjonaliteten vi har sett på tidligere modeller. Selv om det ikke var noen store revolusjonerende endringer med denne generasjonen har Apple implementert en del forbedringer.

Det første mange vil legge merke til er at etuiet på tredje generasjon Airpods Pro har fått et kortere, og mer avrundet design enn den forrige generasjoner. På denne måten minner det mer om de originale Airpods Pro med et rundt og avlangt ladeetui.

I tillegg har Apple forbedret ladekapasiteten til etuiet med fire ekstra full ladninger av dine Airpods Pro. Dette gir en total batteritid på 30 timer ved normal bruk. Dessverre har ikke batteritiden blitt bedret på denne generasjonen heller, noe som gjør at Apple fortsatt ikke er best i klassen på batteritid per lading. Imidlertid er det verdt å merke seg at den totale kapasiteten til lade etuiet er blant de beste på markedet.

Magsafe-lading og IPX sertifisering

Den store nyheten med tredje generasjon Airpods Pro er at de kommer med Apple sin egen Magsafe-lading for ladeetui det, ikke bare øreproppene. Dette gjør det langt enklere å benytte trådløs lading, samt gir et mer effektivt resultat. Dette bidrar til raskere lading av etuiet, samt gjør at det nå har blitt kompatibelt med ulike Magsafe ladere i utvalget fra Apple.

En annen endring som har blitt introdusert med tredje generasjon er at øreproppene har blitt vann- og svetteresistente. Her har Apple lenge hengt etter andre konkurrenter, men når nye Airpods nå ble lansert i Oktober 2021 var det inkludert en IPX4 sertifisering på øreproppene. Dette betyr at de skal være både vann- og svetteresistente etter elektronisk bransjestandard.

Dette bidrar positivt til å utvide bruksområdet for Airpods som tidligere har vært lite egnet for tyngre treningsøkter, samt til bruk utendørs i dårlig vær. Dette bekrefter også at Apple fortsetter sin målsetting om ny innovasjon av eksisterende produkter ved at de fortsetter å investere i nye markeder for sine Airpods modeller.

Lyd og kvalitet

Airpods Pro 3rd gen kommer i et kompakt og slitesterkt etui som fortsatt minner om forgjengeren, men er hakket mer avrundet og mindre av størrelse. Dette gjør at de passer enklere i lommen, men i vårt tilfelle betyr det også at de er enklere å miste. På det mer tekniske har nye AirPods får en helt ny driver og en ny forsterker som gir renere, skarpere og en litt strammere lyd enn forrige generasjon gjorde.

Denne generasjonen har også fått en mer vel oppløst diskant, men for det erfarne øret kan lyden fremstå mer skjærende og slitsom på en del typer musikk. For deg som benytter AirPods til å ringe, høre på podcaster og lignende vil dette sjeldent være et problem, men vi anbefaler at du skrur ned til middels volum dersom du skal over på musikk med skarp kvinnelig vokalist som du gjerne finner på pop eller elektronisk musikk. Den nye diskanten gjør det rett og slett litt slitsomt å høre på i lengden dersom du benytter for høyt volum, noe vi ikke har opplevd med tidligere modeller.

AirPods Pro
AirPods Pro

2,990.00 kr

prishunt.no
Logo